bier

Jouwpagina.nl

Artiesten

artiesten.waarzo

artiesten.waarzo

artiesten.waarzo.nl/


bob de bouwer

bob de bouwer

www.lyonpartners.nl/


Feestband Little Sister

Feestband Little Sister

www.littlesister.com


originalseventiesparty

Wie kent ze niet: de grote hits uit de jaren 70, 80 en 90. Ze worden allemaal gedraaid in deze 4,5 uur durende show door een in seventieskleding gestoken DJ. Deze show is uitermate geschikt voor feesten van 50 tot 1500 personen. Standaard zit er bij deze show een 70s discomeubel, 70s achtergrond-decor, rookmachine en een prachtige, verlichte dansvloer, waarop U en uw gasten zich volledig uit kunnen leven ! Mogelijke opties: extra DJ, die diverse spelletjes en wedstrijden met het publiek speelt (zoals John Travolta look-a-like, Dance classics hit-quiz, Meat Loaf dance-contest), extra geluid, licht, grotere dansvloer, glitterbol, lichtslang, bellenblaasmachine.

www.renefrijters.nl/originalseventiesparty.html


pro pop

pro pop

www.propop.nl/news.php


vrienden van amstel

KOOP NU JE KAARTEN! De artiestenlijst voor De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy’ begint inmiddels definitieve vormen aan te nemen. Hadden we eerder al gemeld dat Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Trijntje Oosterhuis, Beef, Di-rect, Soulvation, Guus Meeuwis en Van Dik Hout van 24 januari tot en met 1 februari de Rotterdamse Ahoy’ op zijn kop komen zetten, daar kunnen we nu ook de namen van Krezip, Fontane en de Nits aan toevoegen. En dan hebben we het nog niet gehad over de speciale gasten die toegezegd hebben, maar die we nog graag even als verrassing willen houden. Houd er wel rekening mee dat 90 procent van alle 70.000 kaartjes inmiddels zijn verkocht. Dus als je nog mee wilt feesten… KOOP NU JE KAARTEN!

www.vriendenvanamstel.nl/


zoek bands

Er zijn maar weinig bands die zich qua muzikaliteit, entertainment en geluid met Brickhouse kunnen meten. Met name de vocalisten (zanger en zangeres) weten op een bijzondere en geheel eigen wijze de sfeer en het publiek te bespelen. Met ruime ervaring en een niet aflatend enthousiasme haalt U met Brickhouse een van ‘s werelds beste coverbands in huis. Bezetting : Zanger –

www.musicfrom.nl/bands/bandpagina.php?id=6205(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.