bier

Jouwpagina.nl

reclame (filmpje)

9 coronas

clip

nl.msnusers.com/le3qdehgbaop0h93il5hmacfh7/Documenten/9coronas.exe


beer girls

Name: Jennifer Occupation: Event Planner Your personality? Adventurous -- I love to travel. I've been to SE Asia, Australia and New Zealand. What do you find attractive in a guy? I love eyes and a great smile. A perfect date? A cozy restaurant on an island like Bali.

www.beer.com/beerdotcom/


beer movie

beer movie

www.danerd.com/search/beer


bier doet wonderen

bier doet wonderen

home.lgcy.com/rpaige/beer.html


bier filmpjes

bier filmpjes

www.potjebier.nl/humor_filmpjes.asp


bier in koelkast

kijk uit voor de buren

nl.msnusers.com/le3qdehgbaop0h93il5hmacfh7/Documenten/koelkast.asf


Bier kleurt mee met oranjegekte

Ondernemer Michel Schroten uit Bornerbroek heeft het oranje pilsje mogelijk gemaakt met een vinding die voor het tappen een drupje oranje kleurstof in het glas deponeert. „De kleurstof is geschikt voor consumptie, je ruikt het niet en je proeft het niet“, aldus de eigenaar van het organisatiebureau Noaber Events.

www.eindhovensdagblad.nl/multimedia/archive/00244/Obsolete_244714h.jpg


bier screensavers,wallpapers

bier screensavers,wallpapers

home.planet.nl/~meind154/downloads.htm


bierreclamemuseum

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in oude bierreclames vanaf het begin van de vorige eeuw tot en met 1960 is er in Breda een museum (van verschillende verdiepingen) annex café en biertuin dat vol staat met brouwerijnostalgie. De geschiedenis van de bierreclame-uitingen wordt op unieke wijze aan u tentoongesteld. Er is een bijzondere verzameling emaillen reclameborden te zien. Alleen dit zijn er al meer dan 950 en daarmee is dit de grootste collectie in ieder geval van Nederland. Verder zijn er prachtige affiches, toogkasten, brouwerijmachines, duwkarren, en een oude vrachtwagen die voor het vervoer van het heerlijke vocht moest zorgen. Natuurlijk ontbreken ook de oude glazen, viltjes, etiketten, neons, lampen en asbakken niet. Bovendien is er een antieke toog ingericht zoals het er vroeger in het café heeft uit gezien: een prachtig bewerkte bierpomp met oude draaikranen, reclamebeeldjes, oude droog/lekbak en kwispedoren. Nieuwsgierig? Lees nog even verder.....

www.bierreclamemuseum.nl/index.htm


drink fosters

does your woman ,look like this?

nl.msnusers.com/le3qdehgbaop0h93il5hmacfh7/Documenten/beermakesyouhot.jpg


Het is niet de bier

Het is niet de bier

www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=131520


plezier met bier:

  Het lijkt wel of reclamejongens eens zo creatief zijn als ze reclame voor bier moeten bedenken. Zou de alcohol hen meer inspiratie geven? In elk geval: het resultaat is vaak erg grappig. Sommige reclamebureau's willen ons doen geloven dat mannen alles doen voor hun biertje. Of dat ook zo is, laten we in het midden. Het levert in elk geval een grappige reclamespot op. Nog zo'n cliché: bij een biertje hoort een knappe vrouw. In de reclamespots klopt dat in elk geval wel. Al geldt ook hier weer: niet alles is wat het lijkt! Schol!  

www.speedzone.be/artikel/268.html


reclame (filmpje)

reclame (filmpje)

www.danerd.com/Show.php?vid=930(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.